Tietoa meistä

Saanen esittäytyä! Olen Iina, 39-vuotias espoolainen juuri toisen lapsen synnyttänyt äitiyrittäjä, joka on päättänyt tarttua puolisonsa Johanneksen kanssa hulluun haasteeseen rakennuttaa talo. Kuten ehkä blogin nimestäkin voi päätellä, meitä vähän jännittää, että kuinkahan tässä käy!

Projekti sai alkunsa jo melkein kaksi vuotta sitten siivoessamme esikoisemme Danielin syntymää odotellessa nykyisen kolmiomme kaappeja, jotka tuntuivat pursuavan tavaraa. Eikä Oikotieltä löytynyt millään sellaista isompaa kotia, joka olisi tuntunut juuri omalta. Jotenkin eksyimme Vantaan asuntomessuille kesällä 2015 ja siitä se mopo sitten karkasikin käsistä.

Kerronpa heti tarkemmin, millaisesta projektista on kyse, niin voit paeta paikalta heti, jos tämä ei olekaan sinun juttusi. Meille nousee toivottavasti ensi vuoden alussa moderni hirsitalo Suur-Leppävaaran alueelle Espooseen. Jos kaipaat kovin teknistä blogia tai kokemuksia itse rakentamisesta, niin tämä voi olla väärä osoite. Meidän motto nimittäin on seuraava (tämä muuten tuli viisaan maaurakoitsijan suusta!): Kun mieli tekee mennä säästämään rakennuskustannuksissa kaatamalla tontin risukoita ennen maatöiden aloittamista, niin mene töihin ja tienaa rahaa sillä, mitä oikeasti osaat tehdä. Minä teen äitiyden lisäksi töitä pyörittämällä yhtiökumppanini kanssa rakasta yritystämme ja Johannes taas kuskaa ihmisiä kymmenen kilometrin korkeudessa. Sen lisäksi aikaa pitää riittää pikkuherra Danielille (1v 8kk) ja juuri syntyneelle numero kakkoselle. Meidän blogissa tulet kuulemaan meidän tarinamme rakennuttajina: kaikista niistä monista päätöksistä, mitä taloa rakennuttaessa pitää tehdä, meidän kokemuksia ja suosituksia ala eri toimijoista sekä myös vähän siitä,  miten sovittaa yhteen sekä rakennuttaminen että oman elämän eläminen.

1 kommentti:

  1. Hei juttelimme kommenteissa pari kk. sitten siitä että tekisin suunnitelmat ja tarjouksen kiintokalusteista. En saanut mitään viestiä - jos asia on vielä auki haluaisin mielelläni edetä suunnitelmien kanssa. jani.keinanen@keittiomaailma.fi Kiitos

    VastaaPoista